Christina Milian - One Kiss



Yeah, ny låt från Christina Milian som dykt upp från ingenstans. Hon jobbar för tillfället med sitt kommande album och spelar även in en ny film. Spåret heter "One Kiss" och låter grymt! Give us more.

Download: Christina Milian - One Kiss


Ne-Yo - So You can Cry



Ännu en låt från det kommande albumet "Year Of The Gentleman" som läckt ut. Detta är spår nummer 11 på albumet och heter "So You Can Cry". Albumet släpps den 12 september, håll utkik!

Download: Ne-Yo - So You can Cry


Dean Geyer & Caitlin Stasey - Unforgettable



Denna är bara ett måste. Är med i såpa-serien "Neighbours" som går onair borta i Australien. Lyssna på texten och njut.

Download: Dean Geyer & Caitlin Stasey - Unforgettable


Axwell & Bob Sinclar - What A Wonderful World



Om du har missat denna så kanske det beror på att den precis börjat snurra runt om på klubbarna men nu är den här! Ett underbart samarbete mellan svenska Axwell och mr. Bob Sinclar. Ändå har dem plockat in Ron Carroll som är med på ett hörn. Spåret heter "What A Wonderful World" och har tagit England med storm, snart är det dags för oss här i Norden!

Download: Axwell & Bob Sinclar Feat. Ron Carroll - What A Wonderful World


Wyclef Jean - Im Ready (The Venus Song)



Hah, detta är coolt! Wyclef har skrivit en låt till Venus Williams som nyligen vann OS-guld ihop med syrran Serena i tennis borta i Kina. Wyclef är ett stort fan av Venus iallafall och detta är resultatet, en superskön låt i "Im Ready". Den kommer även vara Women Tennis Champions Theme Song @ US Open 2008. Det ni!

Download: Wyclef Jean - Im Ready (The Venus Song)


Various Arists - Just Stand Up



Helt magiskt samarbete. Man har samlat en hel drös av de bästa sångerskorna på andra sidan atlanten inför "Stand Up To Cancer". Stjärnorna sluter verkligen upp bakom och det är kul att se. De femton som finns med och sjunger är följande stjärnskara: Mariah Carey, Beyoncé, Mary J. Blige, Rihanna, Fergie, Sheryl Crow, Melissa Etheridge, Ashanti, Natasha Bedingfield, Keyshia Cole, Ciara, Leona Lewis, LeAnn Rimes, Miley Cyrus och Carrie Underwood. Spåret som skapats heter "Stand Up" och är något alldeles extra.

Download: Various Arists - Just Stand Up


Dido - Look No Further



Man är bara glad av att höra något nytt från henne. Nytt album är på G med Dido och jag är bra glad för det. Nya albumet släpps i november och första singeln blir "Dont Believe In Love" men det är inte första låten som läckt. Det är denna sköna balladen "Look No Further" som finns med på kommande albumet. Stillsamt och vackert.

Download: Dido - Look No Further


Sugababes - Girls



Första singeln från Sugababes kommande album. Spåret heter "Girls" och detta är riktigt bra. Lite old-soulaktigt sound men med uppfräschat popsound, precis som vi vill ha våra Sugababes. En bra början, keep it up!

Download: Sugababes - Girls


Demi Lovato - Get Back



Stjärnan från Camp Rock, Demi Lovato är ruskigt het för tillfället. Här är senaste singeln "Get Back" som är en riktigt bra rock-pop dänga från tjejen som ingenting verkar stoppa för tillfället.

Download: Demi Lovato - Get Back


Shamon - Jag Skriver En Låt Om Dig



Ännu ett nytt ansikte på den svenska stjärnhimmeln. Shamon Tainer kommer från Syrien och är 24 år. Det har alltid varit musik som varit hans signum i livet och han har vetat det sedan tidig ålder att det just är musik som han vill syssla med. Han blev upptäckt tack vare att Robyns ex-manager fick höra en engelsk demo som Shamon hade skickat till Kishti Tomita som idag är hans röstcoach och mentor. Första spåret ut från honom blir "Jag Skriver En Låt Om Dig" och handlar om honom själv och hans far. En ny stjärna har tänts?

Download: Shamon - Jag Skriver En Låt Om Dig


Lasgo - Out Of My Mind



Det har varit tyst ett bra tag från Lasgo som har sålt miljontals skivor i världen. Senaste albumet "Far Away" kom 2005 och innehöll hitsinglarna "Surrender", "All Night Long", "Whos That Girl", "Lying" och "Hold Me Now". Nu är Lasgo tillbaks med en ny fräsch singel som släpps den 28 augusti nere i Belgien. Nya singeln heter "Out Of My Mind" och visst känner man igen soundet direkt, det gillas!

Download: Lasgo - Out Of My Mind


Hadouken! - Crank It Up



Ett av Englands mest omtalade band just nu är Hadouken! som kommer från Leeds. Debutalbumet "Music For An Accelerated Culture" kom redan i maj och har gått riktigt bra i hemlandet. Första singeln "Declaration Of War" var första avstampet. Nu är det dags för nästa "Crank It Up", håll i dig för detta är en extrem musikfärd!

Download: Hadouken! - Crank It Up


Whats Up & Vendela Palmgren - Här Är Jag



Här kommer en svensk version på Demi Lovatos låt "This Is Me" som är från Disney filmen Camp Rock som har premiär här i Sverige den 3 oktober. I den svenska versionen är det Vendela Palmgren (känd från Junior Eurovision Song Contest) och den populära pojkgruppen What's Up! som gör låten.

Download: Whats Up & Vendela Palmgren - Här Är Jag


B.A.R. - Synd Att Du Är Så Söt



Marcus Andersson, Kristian Lyberg och Johan Åkerberg ligger bakom B.A.R. Tre killar från Halmstad som den senaste tiden har gjort stort väsen av sig med "Synd Att Du Är Så Söt" som cirkulerat på internet ett bra tag och har över en miljon visningar på youtube. Nu släpps den som singel och det är det första vi får från B.A.R.

Download: B.A.R. - Synd Att Du Är Så Söt


Ice Cube - Do Ya Thang



Nya singeln från Mr. Ice Cube från albumet "Raw Footage" som släpptes i förrgår. Det blir andra singeln från albumet. Första var "Gangsta Rap Made Me Do It". Utöver musiken så har Ice Cube flertalet filmprojekt framöver. Bland annat en remake på den gamla serien A-Team som nu blir film.

Download: Ice Cube - Do Ya Thang


Lady Gaga - The Fame



Hon heter Stefani Germanotta men är för en hel värld känd som Lady Gaga. Hennes första singel kom i april, "Just Dance" och det är verkligen vad vi har gjort sedan dess. Andra singeln blir "Beautiful Dirty Rich" och kommer under hösten. Albumet släpptes idag i Canada men i Europa kommer det den 29ende och i USA dröjjer det tills i Oktober. Spår nummer 8 på albumen kommer skilja sig beroende på vart i världen du köper skivan, specialproducerade spår för de olika kontinenterna med andra ord. På tal om annat, RedOne, den nya svenska superproducenten ligger bakom ett flertal av spåren som exempelsiv "Just Dance". Albumet heter "The Fame" och är riktigt najs! Ett måste i hyllan inför det kommande mörkret.

Tracklist:
1. Just Dance
2. Love Game
3. Paparazzi
4. Beautiful Dirty Rich
5. Eh Eh (Nothing Else I Can Say)
6. Poker Face
7. The Fame
8. Money Honey
9. Again Again
10. Boys Boys Boys
11. Brown Eyes
12. Summerboy
13. I Like It Rough

Download: Lady Gaga - The Fame (Album)


Karina Pasian - First Love



17-åriga Karina är klar med debutalbumet "First Love". Tidigare har singlarna "16 @ War" och nu senast "Cant Find The Words" släppts och gått riktigt bra. Albumet släpps i butik nästa vecka borta i USA och på Itunes. Ett ruskigt skönt album med bra musik och riktigt bra spår, detta rekommenderas starkt och ska bli kul att se vad som sker i framtiden för denna tjejen.

Tracklist:
1. 90's Baby
2. Baby, Baby
3. Can't Find The Words
4. 16 @ War
5. Winner
6. Can You Handle It
7. The Love We Got
8. They Ain't Gotta Love You
9. Slow Motion
10. Can't Bring Me Down
11. First Love

Download: Karina Pasian - First Love (Album)


Michelle Williams - Unexpected



Michelle Wiliams tredje album kommer först i Oktober men redan nu har det läckt ut. Michelle som kanske fortfarande är mest känd för att utgöra den tredje delen i Destinys Child som nog alla känner till. De två tidigare albumen av Michelle Williams har mer varit i Gospelstilen men nu kan det vara något stort på G! Första singeln "We Break The Dawn" som kom i april är riktigt skön och fick höga placeringar på Billboard listan. Andra singeln blir "The Greatest". Ett annat hett spår på albumet är nummer 10 "Stop This Car". Detta var verkligen Unexpected!

Tracklist:
1. Unexpected Intro
2. Hello Heartbreak
3. We Break The Dawn
4. Lucky Girl Interlude/Lucky Girl
5. The Greatest
6. Till The End Of The World
7. Private Party
8. Hungover
9. We Break The Dawn (Part 2 ft. Flo Rida)
10. Stop This Car
11. Unexpected
12. Thank U
13. Too Young For Love
14. Hello Heartbreak (Lost Daze Deep Inside Mix)
15. We Break The Dawn (Karmatronic Remix Radio Edit)

Download: Michelle Williams - Unexpected (Album)


Armin Van Buuren - In And Out Of Love



Mäktigt! Armin kör vidare på vågen från "Going Wrong" som fått hela världen att njuta. Upcoming single blir "In And Out Of Love" som han gör ihop med Sharon Den Adel, mer känd som sångerskan i Within Temptation. Singeln kommer från Armins album "Imagine" som är hans tredje studioalbum och mer lär vi få höra. Keep it coming Armin!

Download: Armin Van Buuren Feat. Sharon Den Adel - In And Out Of Love


Monica Feat. Ludacris - Still Standing



Ännu ett ansikte som varit borta länge, iallafall för oss som inte bor i USA då hennes senaste singlar inte har fått så stor genomslagskraft. 1998 gjorde Monica och Brandy (Nedan) en singel ihop, "The Boy Is Mine" som blev en listetta nästan överallt i världen. Lämpligt nu att båda två kommer samtidigt med varsitt spår. Singeln "Still Standing" blir ett första avstamp för det kommande albumet som passande nog heter samma som singelspåret. Till sin hjälp har hon tagit Ludacris. Vem vinner på knockout, Brandy or Monica?

Download: Monica Feat. Ludacris - Still Standing


Brandy - Right Here (Departed)



Lite gamla ansikten börjar dyka upp lite här och där. Nästa person att dyka upp är sångerskan Brandy som kommer med sitt nya album "Human" i november. Det var senast 2004 som vi fick höra från henne då hennes fiasko album "Afrodisiac" kom, så det är ett bra tag sedan. Nya singeln som kommer rulla heter "Right Here (Departed)" and I like it. En dunderskön låt som kommer sätta hennes namn på kartan återigen!

Download: Brandy - Right Here (Departed)


Kate Ryan - I Surrender



Oh yeah. Varit lite tyst från min sida, sorry! Back on track nu iaf och först ut blir detta heta spåret från Kate Ryan. Tagen från senaste albumet "Free". Det blir fjärde singeln och uppföljaren till sommarplågan "Ella Elle L'a". Tidigare har spåren "Voyage Voyage" och "L.I.L.Y. (Like I Love You)" blivit singlar. Nu är det dags för nummer 3 på albumet, "I Surrender" att snurra vilt på dansgolven!

Download: Kate Ryan - I Surrender


Marit Larsen - If A Song Could Get Me You



Minns du gamla norska pop-duon M2M? Marit Larsen var ena delen, hennes vän Marion Raven var den andra. Det blev två album innan duon splittrades och båda två gick solo. Marit Larsen släppte sitt första egna album "Under The Surface" 2006 som gick riktigt bra. Hennes första singel "Don't Save Me" låg etta på både Norska singellistan och radiolistan. Nu kommer första smakprovet från kommande albumet. Spåret heter "If A Song Could Get Me You" och är förvånansvärt skön.

Download: Marit Larsen - If A Song Could Get Me You


The Script - The Script



Det Irländska pop-bandet The Script är äntligen här med debultalbumet. Vi har tidigare fått bekanta oss med "We Cry" som var en stor radiohit, dessutom kommer dem och uppträder på NRJ In The Park på Liseberg den 22 augusti, check it out! Andra singeln från albumet är "The Man Who Can't Be Moved" som har fått ännu högre placeringar än första singeln i hemlandet Irland och England. Albumet landar i butikerna här i Sverige den 3 september, köp det!

Tracklist:
1. We Cry
2. Before The Worst
3. Talk You Down
4. Man Who Can’t Be Moved
5. Breakeven
6. Rusty Halo
7. End Where I Begin
8. Fall For Anything
9. If You See Kay
10. I’m Yours
11. Anybody There

Download: The Script - The Script (Album)


Girlicious - Girlicious



Debutalbumet från tjejgruppen Girlicious har släppts på andra sidan atlanten! Ni som följt programmet på trean: Pussycat Dolls Present: Girlicious, vet vilka dessa fyra tjejerna blev. Nichole, Tiffanie, Chrystina och Natalie. Första singeln "Like Me" har gått super i Canada men sämre i hemlandet USA. Girlicious som för övrigt är ute på turné ihop med Backstreet Boys på "Unbreakable Tour" borta i Nord Amerika. Är detta en tjejgrupp för framtiden?

Tracklist:
1. Do About It
2. Baby Doll
3. Liar Liar (Feat. Flo Rida)
4. Save The World
5. Here I Am
6. Already Gone
7. I.O.U.1. (Feat. Kardinal Offishall)
8. My Boo
9. Radio
10. Still In Love (Feat. Sean Kingston)
11. It's Mine
12. The Way We Were
13. Stupid S**t
14. Like Me
15. Mirror

Download: Girlicious - Girlicious (Album)


The Rasmus - Livin' In A World Without You



Woho, detta är tungt! The Rasmus första singel "Livin' In A World Without You" är här från nya albumet "Black Roses" som släpps 24 september. Senaste vi hörde från dem var 2005 då albumet "Hide From The Sun" kom. Med alla albumen inräknade så blir "Black Roses" det sjunde från våra vänner i Finland. Singeln som dem slog igenom med på allvar "In The Shadows" kom 2003. Därefter har The Rasmus frälst oss med flera stora hits. Dags för The Rasmus att erövra världen igen? I can't live in a world without them...

Download: The Rasmus - Livin' In A World Without You


Infernal - Electric Cabaret



Fjärde albumet från danska duon Infernal. Första singeln från albumet blev "Downtown Boys" och följs av "Whenever You Need Me" som andra singel och "Electric Night" som tredje singel. Ett riktigt schyst album med mångra bra låtar.

Tracklist:
1. Downtown Boys
2. Whenever You Need Me
3. Electric Light
4. Punk Disco
5. Burning Up
6. Because Uhh
7. Days Full Of Loving
8. Silver Surfer
9. Redefinition
10. Dead Or Alive
11. Back To Youth
12. Mr Money
13. I Feel Like Screaming
14. Behind The Music

Download: Infernal - Electric Cabaret (Album)


Agnes - On And On



Förra året sjöng hon en duett ihop med Måns Zelmerlöv i "All I Want For Christmas Is You" som roterade i en julkampanj för MQ. Senast Agnes släppte eget material var 2006 då hennes andra album "Stronger" dök upp. Hennes första album kom direkt efter hon vann Idol 2005. Då med singeln "Right Here, Right Now" som dunderhiten! Nu är hon back, "On And On" heter nya singeln och är riktigt danceinspirerad, inte alls lika poppig som tidigare låtar har varit. Kanske byter hon sound helt? Ett första smakprov och visst kan detta bli intressant att följa.

Download: Agnes - On And On


Goo Goo Dolls - Real



Här behövs ingen större presentation. Vet du inte vilka Goo Goo Dolls är så har du varit ganska off gällande bra musik. Nya spåret heter "Real" och är en riktig rockig-pop dänga. Spåret är exklusivt skrivet till det amerikanska lagets OS-skiva, precis som Chris Brown spåret "Dreamer".

Download: Goo Goo Dolls - Real


Chris Brown - Dreamer



Sådär ja, lite updates efter helgen. Först ut blir denna låten från Chris Brown. Spåret heter "Dreamer" och ligger med på en samlingsskiva som ska inspirera den amerikanska OS-truppen. Flera stora artister har backat upp skivan och spelat in exklusiva låtar enbart för den skivan. Något sådant borde våra största artister göra i Sverige framöver med kanske?

Download: Chris Brown - Dreamer


Elin Lanto - My Favourite Pair Of Jeans



Yeah, Speak´N Spell kom tidigare i år från Elin "Birgitta" Lanto. Hennes sound har förändrats rejält sedan "I Wont Cry" och "I Can Do It" singlarna kom 2005. Nu är det mer dance liknande och det gillas. Nya singeln "My Favourite Pair Of Jeans" har roterat ett tag, bland annat i Nelly-reklamen på tv, högst troligt iaf att du känner igen låten därifrån. Annars så förbereder sig Elin inför sitt andra album som kommer inom en snar framtid.

Download: Elin Lanto - My Favourite Pair Of Jeans


Pink - So What



Yeah, the biatch is back! Alicia Moore heter hon egentligen men vi skriker PINK! Hennes förra album "Im Not Dead" var blytungt och sålde super. Det innehöll även ett flertal tunga radiohits. Nu är hon tillbaks och första singeln "So What" träffar en perfekt i käken som tidigare. Är väl inte heller någon större gissning att denna komma ligga på högrotation hos radiostationerna världen över. En perfekt start och teaser inför vad som komma skall från albumet som släpps först i oktober. I can´t wait!

Download: Pink - So What


Imogen Heap - Hide And Seek (New Version)



En av mina favoritsånger ever! I en nyinspelad version av den tidigare gör Imogen Heap om sin underbara "Hide And Seek". Det sägs att nya versionen spelades in för att ge support till en välgörenhets-cd för Tibet.

Download: Imogen Heap - Hide And Seek (New Version)


Jonas Brothers - A Little Bit Longer



Yes, Jonas Brothers nya album "A Little Bit Longer" är här! Släpps i början på nästa vecka borta i USA. Albumet innehåller självklart "Burnin Up", "Tonight", "Pushin Me Away" och "A Little Bit Longer".

Tracklist:
1. BB Good
2. Burnin' Up
3. Shelf
4. One Man Show
5. Love Bug
6. Tonight
7. Can't Have You
8. Video Girl
9. Pushin' Me Away
10. Sorry
11. Got Me Going Crazy
12. A Little Bit Longer

Download: Jonas Brothers - A Little Bit Longer (Album)


Steven Curtis Chapman - Cinderella



En riktig myslåt får avsluta denna kvällens update. Tagen från albumet "This Moment" som kom förra året har Steven Curtis verkligen träffat rätt med detta underbara spåret "Cinderella". Albumet gavs ut i en nyutgåva tidigare i år efter att hans dotter olyckligt omkommit i en olycka. Steven beskriver "Cinderella" spåret, "En far som dansar med sin dotter genom uppväxten för att se henne bli vuxen".  Mysigare än såhär blir det knappast.

Download: Steven Curtis Chapman - Cinderella


Inhaler Feat. Christian Burns - Something About You



Christian Burns is back, senast vi hörde från honom var ihop med Tiesto och det tunga spåret "In The Dark". Nu är det Inhaler som är hans eget startade projekt som han jobbar ihop med i nya singeln som fått namnet "Something About You" som kommer släppas via Ministry Of Sound. Det är ännu en fullträff från Christian Burns i detta rivtunga rock/electro tracket!

Download: Inhaler Feat. Christian Burns - Something About You


E-40 Feat. Akon - Wake It Up



Earl Stevens heter denna rapparn som är mer känd för sitt alias E-40. Han har varit med i branschen ett bra tag. Han jobbar på sitt 12e album "The Ball Street Journal" som kommer senare i höst. Tidigare har singeln "Turf Drop" släppts som han gör ihop med Lil Jon. Nu är det dags för nästa singel som han gör ihop med ingen mindre än Akon i spåret "Wake It Up".

Download: E-40 Feat. Akon - Wake It Up


Stefanie Heinzmann - Revolution



Detta är en cool brud på 19 bast från Schweiz. Hennes debutalbum "Masterplan" kom tidigare i år från Universal och släpptes nere i Österrike, Schweiz och Tyskland där albumet gått superbra. Liten del av albumet är faktiskt inspelat i Sverige, Ten Studios. Detta är tredje singeln från albumet. Tidigare har spåren "My Man Is A Mean Man" och "Like A Bullet" blivit singlar men nu är det dags för "Revolution".

Download: Stefanie Heinzmann - Revolution


Dre Feat. Chris Brown - Hologram



Dre och Chris Brown, det är inte första gången. Tidigare har "Erased" kommit och man kunde känna att någonting var på G direkt. Nu smäller det igen. Nya spåret heter "Hologram" och det låter sjukt bra!

Hitvarning!

Download: Dre Feat. Chris Brown - Hologram


Mario - My Story



Förra året kom albumet "Go!" och hitsingeln "How Do I Breathe" slog genom stort. Sedan dess har Mario arbetat på det kommande albumet som sägs komma senare i höst. Om denna låten kommer vara på eller inte är ännu okänt men detta är nästan för bra för att låta vara utanför.

Download: Mario - My Story


Qwote Feat. Plies - 808



Plies som tidigare i år släppte albumet "Defination Of Real" med hitspåren "Bust It Baby" och "Please Excuse My Hands". Nu har han tagit hjälp av Qwote, som är mest känd för "Dont Wanna Fight" ihop med Shaggy. Resultatet är denna supersköna sången "808" producerad av J.R. Rotem.

Download: Qwote Feat. Plies - 808


Lil Eddie - No Mad



Edwin Serrano, mer känd som Lil Eddie. Han är mest känd som låtskrivare och har skrivit låtar till bland annat Jennifer Lopez, Jojo, Monrose och Kylie. Själv har han bara släppt en singel, 2004 ihop med Mario Winans. Då var det spåret "Dont Think I Ever" som bler singel och gick hyffsat. Nu har en låten "No Mad" läckt som kan vara en kommande singel.

Download: Lil Eddie - No Mad


Keane - Spiralling



Engelska rockbandet Keane kommer med första singeln från kommande albumet "Perfect Symmetry". Det blir tredje albumet från dem. Första spåret ut från albumet är "Spiralling" och det är ett skönt sound i det man väljer att släppa som första singel!

Download: Keane - Spiralling


Natasha Bedingfield - Angel



Tredje singeln från Natashas album "Pocketful Of Sunshine" som gått riktigt bra i Nordamerika men som fortfarande väntar på ett releasedatum i Europa, det sägs att det kommer släppas 15 september så håll utkik då! Tidigare har spåren "Love Like This" och "Pocketful Of Sunshine" blivit singlar men nu är det dags för spår nummer 8 "Angel" från senaste albumet att prova på lyckan. En catchy refräng i en skön låt från pop-drottningen i England.

Download: Natasha Bedingfield - Angel


Funeral For A Friend - Beneath The Burning Tree



Funeral For A Friend släpper i Oktober sitt fjärde album "Memory And Humanity". Första singeln från albumet blir "Beneath The Burning Tree" som ger ett bra första intryck på vad som komma skall!

Download: Funeral For A Friend - Beneath The Burning Tree


Infernal - Whenever You Need Me



Infernal är snart redo att släppa sitt fjärde studio album "Electric Cabaret" nu i augisti. Vi minns hits som "I Wont Be Crying", "Ten Miles" och "From Paris To Berlin". Första singeln från nya albumet blev spåret "Downtown Boys". Nu är det dags för nästa singel "Whenever You Need Me" att synas på dancelistorna, för detta kommer vi höra mer utav.

Download: Infernal - Whenever You Need Me


Anna Abreu - Vinegar



Anna Abreu släppte sitt första album förra året med hitsingeln "End Of Love" som startskottet. Hon är från Finland och har gått extremt bra i hemlandet men utanför Finland har hon inte gjort speciellt stort väsen av sig ännu. Nya singeln "Vinegar" har ett skönt sound, lite mer danceinspirerat sound än tidigare, detta kan bli bra. En första touch från det kommande albumet som anländer nästa år!

Download: Anna Abreu - Vinegar


David Archuleta - Crush



Du som följt American Idol senaste säsongen vet vem denna killen är. Han kom tvåa efter David Cook som vann alltihop. Nu är David här med första singeln och det låter grymt! En härlig popdänga som kommer göra en första touch hos radiostationerna och lyssnarna. Första singeln heter givetvis "Crush" och det gör David verkligen med detta spåret.

Hitvarning!

Download: David Archuleta - Crush


Will Young - Changes



Will Young kommer man ihåg när man hör låten "Leave Right Now" som var riktigt populär för några år sedan. Han vann Idol i England 2002 och därefter har det kommit tre album. Nu är det fjärde "Let It Go" klart och kommer senare i år. Första singeln blir "Changes" och kommer förmodligen hamna högt upp på listorna i England. Vi får väl se när den kommer hit och hur det går då. Tyvärr bara en radiorip än så länge.

Download: Will Young - Changes


Daniel Powter - Next Plane Home



Du minns väl "Bad Day"? Nu är Powter äntligen tillbaka med en ny singel från det kommande albumet "Under The Radar" som kommer i September. Som man har längtat! Nya singeln "Next Plane Home" ger oss ett bra smakprov på vad som komma skall, magin finns fortfarande där!

Download: Daniel Powter - Next Plane Home


Bluelagoon - Wild World



Först kom "Break My Stride" sommaren 2004. Efter det kom singlarna "Do You Really want To Hurt Me" och "Heartbreaker". Senast kom albumet "Sentimal Fools" med hitsinglarna "Isle Of Paradise" och "What Becomes Of The Broken Hearted". Nu är det 2008 och ännu en sommar då det återigen är dags att erövras av det karribiska dance soundet som får en att längta efter stranden och sena sommarkvällar. Bluelagoon vet hur man gör och det märks i nya singeln "Wild World" som är en charmig och skön slowdance låt.

Download: Bluelagoon - Wild World


Jonas Brothers - Burnin Up



Jonas Brothers slog igenom stort med singeln S.O.S. och släppte dessutom sitt andra album "Jonas Brothers" tidigare i sommar. Första singeln från kommande albumet är denna "Burnin Up". Erövringen fortsätter, det märks tydligt i denna popdängan som får flickorna att skrika i takt med musiken. Nya albumet "A Little Bit Longer" kommer senare i år och blir deras tredje album.

Download: Jonas Brothers - Burnin Up


RSS 2.0